Méltányosság

Agytröszt a társadalmi kohézióért

Ilyen se lesz idehaza!

2014. január 29. 10:00 - Méltányosság Központ

Ha már terítékre került a selfie-zés nem mehetünk el szó nélkül a vírusvideók jelensége mellett sem. A közösségi média térhódításával a politikai kampányok is elmozdultak a mosópor reklámok szintjéről. Ahogyan a nyolcvanas évek akciófilmjei mára nevetségesen lassúnak tűnnek a számítógépes animációval „dúsított” utódaikhoz képest, egy politikusnak vagy pártnak nem elég pusztán hitelesebbnek, meggyőzőbbnek, potensebbnek látszani az ellenfélnél. Valami más kell. Vér, könnyek, verejték.

A maga idejében Winston Churchill egész jól rátapintott a lényegre. Felgyorsult világunkban egyre magasabb a választók ingerküszöbe, egyre több kell ahhoz, hogy átütő módon megszólítsák a szavazókat és eljusson  a politikusi üzenet a napi szintű információáramlás közepette. Egy 2013-as választási videó, amelyet a Német Fémipari Szakszervezet készített, épp ezért népszerű vírusvideókkal illusztrálta mondanivalóját. Történetesen azt, hogy minden meccsnek akkor van vége, amikor lefújják, még semmi sincs eldöntve, az utolsó pillanatban is lehet változtatni az álláson, feltéve és megengedve, hogy mindenki elmegy szavazni. Azt hiszem ilyen videót egyhamar nem látunk idehaza!

Lakatos Júlia

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://meltanyossag.blog.hu/api/trackback/id/tr985787712

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Török Zsolt a Hospinvest-botránnyal buktatná a pártját 2014.01.29. 21:21:51

. A 2008-as egri kórházmutyi elleni tüntetésen készült videót osztja az MSZP ex-szóvivője a Facebookon. "Ki Viktort megbántja, nagy kést a hasába!" - hallhatjuk a lelkesen osztott videón. A felvételt, amelyen állítólag egy Hamza Etelka nevű kórházvédő...

Trackback: Mamájával nyerne választást Mesterházy Attila 2014.01.29. 21:20:16

. Kínos, ha egy kampányfilmben a családi albumot kell nézegetni és a vasárnapi ebédnél mesélgetett sztorikat hallgatni hozzá. Úgy érzed magad tőle, mintha az ablak alatt hallgatóznál, míg bent a háziasszony épp körbekínálja a rántott húst. Értem én, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval, a gondolkodni igyekvő bircа · http://maxval.co.nr 2014.01.29. 10:32:03

Akik nem mennek el szavazni, azok között jellemzően nem radikálisan mások a politikai ízlések, mint a szavazni elmenők között, azaz a több szavazó nemigen hoz más eredményt.

kvadrillio 2014.01.29. 21:27:54

Bevándorlók tömegeit szabadítaná rá az országra a KDNP
2014, január 29 - 20:35

Belföld
Friss hírek

Európának szüksége van a bevándorlókra ahhoz, hogy betöltse velük az európai polgárok meg nem született gyermekei által keltett űrt - mondta Kalmár Ferenc András, a KDNP országgyűlési képviselője szerdán Strasbourgban, az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének vitájában.

A 47 országot átfogó, lényegében összeurópai szervezet parlamenti képviselőiből álló testület napirendjén ezúttal a migráció jelensége volt.

A magyar kereszténydemokrata képviselő szerint a kontinens nem mondhat le a migránsokról, a tömeges bevándorlásról. Ez azonban - tette hozzá - azzal jár, hogy az európai társadalomnak fel kell készülnie a bevándorlók fogadására.

AZ ANYÁTOK B.DÖS P.CSÁJÁT !!!
BEZÁRTÁTOK A GYÁRAKAT, VÁLLALATOKAT, 2,5 MILLIÓ MUNKANÉLKÜLIT CSINÁLTATOK, 3 MILLIÓ MAGYAR HALT MEG A RENDSZERVÁLTOZÁS ÓTA, FÉLMILLIÓ MENT KÜLFÖLDRE DOLGOZNI, HOGY ÉHEN NE HALJON, NAPONTA 6 EMBER LESZ ÖNGYILKOS MERT NEM TUDJA FIZETNI A RABSZOLGA BÉRÉBŐL A MEGÉLHETÉSÉT, A FÉL ORSZÁGOT FEKETE GAZDASÁGBA KÉNYSZERÍTETTÉTEK ÉS MOST JÖJJENEK A BEVÁNDORLÓK MI ???

MENJETEK INNEN A JÓ BÜDÖS FRANCBA MÉG IDEJÉBEN, AMÍG FEL NEM KONCOLNAK A ZEMBEREK BENNETEKET !!!!!
süti beállítások módosítása