Méltányosság

Agytröszt a társadalmi kohézióért

A TB-rendszer vége?

2013. augusztus 18. 08:56 - Méltányosság Központ

Az eredetileg társadalombiztosítási alapokon működő hazai egészségügyi rendszer egyre közelebb kerül az adóbevételekből finanszírozott, központi elosztásra épülő szisztémához. Az átalakulás nem véletlen és nem az elmúlt három év „államosítási” törekvéseinek az eredménye, a háttérben aggasztó társadalmi folyamatok húzódnak meg.

Letölthető dokumentumok:

A TB-rendszer vége?

ajanlohonlap.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://meltanyossag.blog.hu/api/trackback/id/tr115464706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

clior 2013.08.18. 11:06:53

Upsz, eleg nagy ferditesek vannak ebben a "tanulmanyban", magasabb munkanelkulisegi adatok a 90-es evekben, erdekes jarulekaranyok.
Valojaban ha a nyugdij es az egeszsegbiztositas annyira veszteseges lenne, akkor az allam mar reg megszabadult volna ezektol a koltsegektol, de mivel ez egy vegtelen anyagi forras a hatalomnak inkabb csipegeti az adott juttattasokat mikozben a jarulekok osszege folyamatosan valtozik. Egyoldalu szerzodesmodositas es hazug juttatasok.
süti beállítások módosítása