Méltányosság

Agytröszt a társadalmi kohézióért

Áder János a mém

2013. július 25. 11:07 - Méltányosság Központ

Áder János Köztársasági Elnök sem kerülhette el végzetét. Látogatása az Egyesült Államokban, illetve közös fotója nem mással, mint az Obama házaspárral, óriási lendületet adott a mémgyárosoknak. Ebből választottunk most ki két, igen figyelemreméltó alkotást.

áder.jpg

Áder János a mém
  
pollcode.com free polls 

Keressük Magyarország legjobb mémjeit, hogy a külföldi dicsőségfalak, azaz Hall of Fame-ek mintájára összeállítsuk a Hall of Mém-t! Egy héten keresztül minden nap feltöltünk egy mém-párt. Szavazzon napi kedvencére, hogy összeállíthassuk a „féltudományos” toplistánkat, vagy küldje be saját mémjét az info@meltanyossag.hucímre. A legjobbakat kitesszük!

Ha szeretnél többet megtudni a projektről látogass el Facebook oldalunkra!

Címkék: mém

A bejegyzés trackback címe:

https://meltanyossag.blog.hu/api/trackback/id/tr765425742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trazz 2013.07.26. 15:19:15

Nem működik egyik szavazógomb sem. :D

Hernyó bácsi 2013.07.27. 04:07:04

Úristen... Ez egy tavaly szeptemberi sztori... Mintha kissé le lennétek maradva...
Az megvolt már, hogy a Schmittpali plagizált..?

sörősz (törölt) 2013.07.27. 11:24:47

@Hernyó bácsi: Igen, de a mostani blogsorozatnak pont ez a lényege, hogy az eddigi termést összegyűjtse, összefogja. meltanyossag.blog.hu/2013/07/22/keressuk_magyarorszag_legjobb_memjeit
süti beállítások módosítása