Méltányosság

Agytröszt a társadalmi kohézióért

Politikai véleményárfolyam - Július

2013. augusztus 13. 07:19 - Méltányosság Központ

A Méltányosság Politikaelemző Központ és a Neticle Technologies egy, a hazai piacon teljesen egyedülálló kutatást indít útjára, amely innovatív módszerekkel eddig ismeretlen szemszögből láttatja a hazai politikai folyamatokat. A Neticle Technologies saját fejlesztésű webes szöveganalízisére építve az MPK havi rendszerességgel publikál a fő politikai manőverek, taktikai lépések és a véleményalkotás összefüggéseire fókuszáló elemzéseket. Nem csupán az internetes szféra véleményreflexióira világítunk rá, hanem feltárjuk a háttérben meghúzódó ok-okozati kapcsolatokat is. Így amit kínálunk, az több mint egy hagyományos közvélemény-kutatás, és egyben meghaladja a klasszikus politikai elemzés kereteit is.

Fókuszban a pártok Facebook-kommunikációja

A Politikai véleményárfolyam alapvetően két részre tagolódik. Az első részben hónapról hónapra a pártok és pártvezetők webes megítélésének és említési gyakoriságának alakulását vizsgáljuk, míg a második részben specifikus és aktuális politikai kérdéseket, illetve kommunikációs felületeket járunk körül empirikus módszerek alkalmazásával. Ebben a hónapban a fókusz-téma a pártok Facebook „lábnyoma”. Megvizsgáljuk, hogy a kormány és az ellenzéki szervezetek milyen erősek, és milyen megítéléssel rendelkeznek a legnagyobb hazai közösségi média felhasználóinak a körében.

Letölthető dokumentumok:

Politikai véleményárfolyam - Július

ajanlohonlap.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meltanyossag.blog.hu/api/trackback/id/tr345455208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása