Méltányosság

Agytröszt a társadalmi kohézióért

Hall of MÉM - Eredményhirdetés!

2014. január 21. 17:58 - Méltányosság Központ

Lezárult a második Hall of MÉM sorozatunk! Változatos hazai politikai mém triókat és egyéb képszerkesztő huszárok kreálmányaiból válogathattatok az elmúlt időszakban.

Természetesen több száz hasonló alkotás kering a magyar neten, azonban a fair-play és a hatékonyság végett igyekeztünk kategorizálni a nevezetteket. Láthatóan a Fidesz és a baloldali összefogás pártjai, illetve emblematikus személyei álltak a web hazai népének érdeklődésének középpontjába.Az összesített szavazatok alapján, ahogy az első sorozat alkalmával is, ismét összeállítottuk a Hall of MÉM-et, azaz a MÉM-ek Dicsőség Csarnokát!

Izgatottan várjuk a 2014-es kampányidőszak termését, mert ismerve a hazai mémek fenegyerekeit, bőven lesz muníció mindkét oldal kifigurázására!

HALL OF MÉM

Tarantino MSZP-je

Orbán Viktor a jedi

A Nagy Baloldali koncert

Magyarország jobban államosít

Zűrös hármas


Címkék: mém

A bejegyzés trackback címe:

https://meltanyossag.blog.hu/api/trackback/id/tr395773855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása