Méltányosság

Agytröszt a társadalmi kohézióért

Abszurdum, vagy mégse?

2014. január 17. 11:43 - Méltányosság Központ

Aki rendszeresen követik a hazai politikai történéseket, már meg se lepődnek, hogy gyakran milyen értelmetlen nyilatkozatok és vélemények hangzanak el a magyar politikai elit nagyjaitól. Természetesen a photoshop művészek alkotásainak táptalaja pont ez az irracionalitás, de gyakran olyannira képtelen kreálmányok készülnek, amelyeknél felmerül a valóság lehetősége is. Nekünk sikerült összegyűjtenünk a legjobbakat!

Abszurdum, vagy mégse?
  
pollcode.com free polls 

Keressük Magyarország legjobb mémjeit, hogy a külföldi dicsőségfalak, azaz Hall of Fame-ek mintájára összeállítsuk a Hall of Mém-t! Egy héten keresztül minden nap feltöltünk egy mém-triót. Ne feledd, minden trióból csak egy kerülhet be a Méltányosság HALL OF MÉM-jébe! Szavazzon napi kedvencére, hogy összeállíthassuk a „féltudományos” toplistánkat, vagy küldje be saját mémjét az info@meltanyossag.hucímre. A legjobbakat kitesszük!

Ha szeretnél többet megtudni a projektről látogass el Facebook oldalunkra!

Szólj hozzá!
Címkék: mém

A bejegyzés trackback címe:

https://meltanyossag.blog.hu/api/trackback/id/tr325762425

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.01.20. 11:26:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása